Необходими продукти: 1 питка сирене „Бри“ и 1 "Камембер" (по 120 г)
200 г сладко от смокини
50 г печени бадеми със сол
50 г сушени сливи
50 г печени орехи
50 мл бренди
имах случайно и френско грозде, което също влезе в употребаСушените сливи се нарязват на кубчета и се накисват в брендито за 30 минути. След това се отцеждат. Бадемите и орехите се накълцват и се смесват със сладкото от смокини и сушените сливи. Сиренето се слага в съд за печене и се залива със сместа. /никой да не разрязва питите сирена като мен!/. Пече се в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор, докато се разтопи – 12–15 минути.
200 г сладко от смокини
50 г печени бадеми със сол
50 г сушени сливи
50 г печени орехи
50 мл бренди
имах случайно и френско грозде, което също влезе в употребаСушените сливи се нарязват на кубчета и се накисват в брендито за 30 минути. След това се отцеждат. Бадемите и орехите се накълцват и се смесват със сладкото от смокини и сушените сливи. Сиренето се слага в съд за печене и се залива със сместа. /никой да не разрязва питите сирена като мен!/. Пече се в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор, докато се разтопи – 12–15 минути.
Comments
Post a Comment