Skip to main content

На ръба на света и сватба

 

Водя си статистика за местата, на които сме участвали в организацията на сватбени събития, техните плюсове и минуси (от моя гледна, цветарска точка). И наистина няма място, което да не е прекрасно и да не притежава изключителна енергия... От днешното искам да разкажа основно за гледката. Нямаше такова преживяване. Приискаха ми се, каквито и да е емоции на тази гледка. Но нека се върнем, в деня преди сватбата. Не беше голямо събитие, предвид пандемията, но все пак девет големи аранжировки, в адски чупливи стъклени съдове, да се направят, да се пренесат на 80 км., от Варна до Каварна, през разбит път до с. Българево, плюс още няколко километра клатушкане по чакъл. Адски стрес. Струва си, категорично, но адски стрес, повтарям:)

 

Tук съм се опитала да заснема какво представлява целият процес и изготвянето на една аранжировка, един час събран в минута.

Може ли сватбеното място, да ви омагьоса и да ви накара да се влюбите мигновено в момента... част от вас да остане завинаги в този момент. Тук може. Може всичко.
 
 
И да не се жените, препоръчвам разходка до вила Калиакра, в с. Българево.
А аз толкова много бързах в този ден... В суматохата съм забравила да сложа мемори картата в апарата...и останахме без снимки... Много нелепо, приготвяш статива, наместваш се 15 минути и го прибираш в колата, супер смирено за секунди.
Това са няколкото кадъра, които направих с телефона :(

Леко успокоение имаше на следващият ден, трябваше да си съберем вече непотребните аранжировки и имах шанса да посетя мястото отново и да си поснимам, и да ме поснимат :)
Прекрасен неделен ден за брошурата на Лидъл :)


Comments